Mobiele adviseurs voor mkb-ers bij LeasePlan

Bedrijfsauto’s leasen wordt populairder in het mkb, beweert LeasePlan, zeker nu leasecontracten gemakkelijk online kunnen worden afgesloten tegen concurrerende tarieven gaan aanzienlijk meer kleinere ondernemers overstag. Maar een beetje advies is nog steeds nodig.

Persoonlijk advies en begeleiding in wagenparkbeheer zou voor veel mkb’ers een vereiste zijn bij het afsluiten van een leasecontract. Aan deze groep ondernemers biedt LeasePlan voortaan speciale ondersteuning met het EasyPakketten-team. Met de introductie van de mobiele adviseurs wil de leasemaatschappij ook aan kleinere ondernemers meer persoonlijke service bieden door vaste contactpersonen binnen de leasemaatschappij in te zetten. Zij lichten ondernemers voor over zaken zoals het uitbesteden van diensten en het verlagen van autokosten. Deze nieuwe service is een uitbreiding op de op mkb toegespitste EasyPakketten. Bij deze pakketten kunnen ondernemers aan de hand van keuzemodules een afweging maken tussen de maandelijkse kosten en het geboden serviceniveau.

LeasePlan berichtte al eerder dat het weinig hinder heeft ondervinden van de daling in de leasemarkt. Zo steeg het rijdend wagenpark bij het midden- en kleinbedrijf sinds eind 2009 met bijna tien procent en steeg het aantal bestellingen met maar liefst zeventig procent ten opzichte van 2009. Bovendien zag de leasemaatschappij een verdubbeling van online aanvragen onder kleine ondernemers in het laatste kwartaal van 2010 en ook in de eerste twee maanden van dit jaar zou dit aantal verder zijn toegenomen. De tarieven van de online dienstverlening zijn hier vaak doorslaggevend in, zo meldt LeasePlan. Deze online aanvragen zijn hoofdzakelijk afkomstig van ondernemers die behoefte hebben aan alleen de primaire zaken rondom autoleasing, zoals een gunstige prijsstelling en de juiste autokeuze.

 

"Bedrijfsauto’s leasen neemt flink aan populariteit toe binnen het MKB. LeasePlan zet een speciaal adviesteam met opvallende Mini’s in, om de Nederlandse MKB-sector niet alleen scherpe tarieven, maar juist ook een meer persoonlijke service te kunnen bieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobiele adviseurs voor mkb-ers bij LeasePlan - Automobielmanagement.nl

Mobiele adviseurs voor mkb-ers bij LeasePlan

Bedrijfsauto’s leasen wordt populairder in het mkb, beweert LeasePlan, zeker nu leasecontracten gemakkelijk online kunnen worden afgesloten tegen concurrerende tarieven gaan aanzienlijk meer kleinere ondernemers overstag. Maar een beetje advies is nog steeds nodig.

Persoonlijk advies en begeleiding in wagenparkbeheer zou voor veel mkb’ers een vereiste zijn bij het afsluiten van een leasecontract. Aan deze groep ondernemers biedt LeasePlan voortaan speciale ondersteuning met het EasyPakketten-team. Met de introductie van de mobiele adviseurs wil de leasemaatschappij ook aan kleinere ondernemers meer persoonlijke service bieden door vaste contactpersonen binnen de leasemaatschappij in te zetten. Zij lichten ondernemers voor over zaken zoals het uitbesteden van diensten en het verlagen van autokosten. Deze nieuwe service is een uitbreiding op de op mkb toegespitste EasyPakketten. Bij deze pakketten kunnen ondernemers aan de hand van keuzemodules een afweging maken tussen de maandelijkse kosten en het geboden serviceniveau.

LeasePlan berichtte al eerder dat het weinig hinder heeft ondervinden van de daling in de leasemarkt. Zo steeg het rijdend wagenpark bij het midden- en kleinbedrijf sinds eind 2009 met bijna tien procent en steeg het aantal bestellingen met maar liefst zeventig procent ten opzichte van 2009. Bovendien zag de leasemaatschappij een verdubbeling van online aanvragen onder kleine ondernemers in het laatste kwartaal van 2010 en ook in de eerste twee maanden van dit jaar zou dit aantal verder zijn toegenomen. De tarieven van de online dienstverlening zijn hier vaak doorslaggevend in, zo meldt LeasePlan. Deze online aanvragen zijn hoofdzakelijk afkomstig van ondernemers die behoefte hebben aan alleen de primaire zaken rondom autoleasing, zoals een gunstige prijsstelling en de juiste autokeuze.

 

"Bedrijfsauto’s leasen neemt flink aan populariteit toe binnen het MKB. LeasePlan zet een speciaal adviesteam met opvallende Mini’s in, om de Nederlandse MKB-sector niet alleen scherpe tarieven, maar juist ook een meer persoonlijke service te kunnen bieden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding