De reden van zijn vertrek ligt in de persoonlijke sfeer: hij emigreert komende zomer met zijn kinderen naar Griekenland. Vink heeft zijn vertrek nu al aangekondigd, zodat in samenwerking met de Raad van Commissarissen tijdig een opvolger kan worden gevonden en overdracht kan plaatsvinden.

Jaco Vink was vanaf oktober 2007 verantwoordelijk voor de franchiseorganisatie AutoRent Europa Service. De autoverhuurorganisatie voor de particuliere en zakelijke markt heeft een landelijk dekkend netwerk van 52 vestigingen in Nederland en een vloot van ruim vijfduizend voertuigen. Onder verantwoordelijkheid van Vink zijn in de afgelopen jaren de franchisenemers medeaandeelhouder geworden, is de organisatie verzelfstandigd en het exploitatiemodel volledig aangepast.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding