De eerste honderd Punto’s werden tijdens een spectaculair evenement uitgereikt aan de nieuwe werknemers. Deloitte heeft gekozen voor Fiat vanwege de goede prestaties op het gebied van duurzaamheid, de kwaliteit en de uitstraling. Fiat heeft ruim vier jaar op rij de laagste gemiddelde CO2-uitstoot van alle volumemerken in Europa. Alle Punto’s Evo zijn voorzien van de 1.3 MultiJet II-motor (85 pk). Alle Fiats 500 hebben een TwinAir 85 tweecilinder motor die onlangs tot ‘Engine of the Year’ bekroond is. De auto’s zijn ook voorzien van een startstopsysteem. Vanwege de geringe uitstoot hebben de auto’s een A-milieulabel, de auto is bpm-vrij en is de bijtelling veertien procent.

Deloitte is een merknaam waaronder tienduizenden professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management en belastingadvies.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding