Nu ook Athlon remarketing centre in Warschau

Athlon Car Lease heeft zijn eerste remarketing centre buiten Nederland geopend, en wel in Warschau. Vanuit deze locatie worden ex-leaseauto’s verkocht die afkomstig zijn uit de Poolse en overige Europese vestigingen van Athlon Car Lease.

De outlet biedt een oplossing voor Poolse autohandelaren, dealers en garagehouders die op zoek zijn naar een betrouwbare occasion. Voortaan vinden zij een aanbod van ex-leaseauto’s dichtbij huis waardoor reizen naar het buitenland overbodig is geworden.  Jeroen Geenen van Athlon Car Lease: "In het remarketing centre staan auto’s van alle bekende automerken, met diverse voordelen: ze zijn afkomstig van de eerste eigenaar, de onderhoudshistorie is bekend, de kilometerstanden zijn gegarandeerd en ze beschikken reeds over Poolse registratiepapieren. Uiteraard bieden wij de ex-leaseauto’s ook rechtstreeks aan de Poolse consument aan. Voor deze doelgroep selecteren wij de topoccasions en die bieden wij aan inclusief garantie."

Het Europese wagenpark van Athlon Car Lease bestaat uit 225 duizend voertuigen. Per jaar komen er 50.000 auto’s terug uit de lease bij de remarketing afdelingen van Athlon Car Lease in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje, Portugal en Italië. Geenen: "Wij verwachten dat we per jaar gemiddeld achttienhonderd auto’s verkopen via de Poolse outlet. De overige occasions verkopen we via de reeds bestaande kanalen in de afzonderlijke landen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nu ook Athlon remarketing centre in Warschau - Automobielmanagement.nl

Nu ook Athlon remarketing centre in Warschau

Athlon Car Lease heeft zijn eerste remarketing centre buiten Nederland geopend, en wel in Warschau. Vanuit deze locatie worden ex-leaseauto’s verkocht die afkomstig zijn uit de Poolse en overige Europese vestigingen van Athlon Car Lease.

De outlet biedt een oplossing voor Poolse autohandelaren, dealers en garagehouders die op zoek zijn naar een betrouwbare occasion. Voortaan vinden zij een aanbod van ex-leaseauto’s dichtbij huis waardoor reizen naar het buitenland overbodig is geworden.  Jeroen Geenen van Athlon Car Lease: "In het remarketing centre staan auto’s van alle bekende automerken, met diverse voordelen: ze zijn afkomstig van de eerste eigenaar, de onderhoudshistorie is bekend, de kilometerstanden zijn gegarandeerd en ze beschikken reeds over Poolse registratiepapieren. Uiteraard bieden wij de ex-leaseauto’s ook rechtstreeks aan de Poolse consument aan. Voor deze doelgroep selecteren wij de topoccasions en die bieden wij aan inclusief garantie."

Het Europese wagenpark van Athlon Car Lease bestaat uit 225 duizend voertuigen. Per jaar komen er 50.000 auto’s terug uit de lease bij de remarketing afdelingen van Athlon Car Lease in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje, Portugal en Italië. Geenen: "Wij verwachten dat we per jaar gemiddeld achttienhonderd auto’s verkopen via de Poolse outlet. De overige occasions verkopen we via de reeds bestaande kanalen in de afzonderlijke landen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding