Onderdeel van het aanbod zijn onder andere laadpalen, een NS Business Card voor langere reizen en alternatief vervoer voor bijvoorbeeld vakantieperiodes. Strix Lease Service verwacht in 2012 minimaal honderd elektrische auto’s op de weg te zetten. "Een groot deel van het zakelijk rijden is prima in te vullen met elektrische auto’s", denkt Sven Vroom, commercieel project manager bij Strix Lease Service. "Wij kunnen het voor onze klanten compleet invullen. Elektrisch rijden vraagt dan alleen nog een kleine gedragsverandering van de berijder. Opladen kan immers nu nog niet overal. En het gaat ook niet zo snel als brandstof tanken. Dat vraagt om een strakkere planning. Maar met de overheidsstimulans en initiatieven die nu worden ontplooid, ontstaat in hoog tempo een nieuwe infrastructuur die elektrisch rijden een enorme boost zal geven."

Ter introductie biedt Strix Lease Service de elektrische vierdeurs Peugeot iOn nu voor slechts  565 euro per maand aan (op basis van 48 maanden, 15.000 km/jaar).

Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan het middensegment, de top van het mkb en overheidsinstanties. In de afgelopen jaren is Strix Lease Service gegroeid tot een bedrijf met ruim 3,8 duizend leasecontracten en 28 medewerkers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding