Deal Athlon Car Lease en Kwik-Fit voor autoruitschade

Klanten van Athlon Car Lease kunnen nu ook voor autoruitvervanging- en reparatie terecht bij alle 181 Kwik-Fit filialen in Nederland.

Kwik-Fit werkt sinds 2011 met het calculatiesysteem Audatex om de kosten voor  autoruitvervanging te berekenen. Pieter Bikker, Fleet Sales Director van Kwik-Fit: "Kwik-Fit is de eerste glasketen die van het systeem gebruikmaakt. Wij zijn er trots op dat Athlon Car Lease nu ook voor herstel van ruitschade voor ons heeft gekozen. Onze openheid in de prijsstelling levert behalve een belangrijke vertrouwensbasis ook een beter inzicht in de schadekosten."

Leaserijders van Athlon Car Lease kunnen al meer dan tien jaar terecht bij Kwik-Fit voor reparatie, onderhoud en (winter)banden. Voor de leasemaatschappij is de uitbreiding van de samenwerking een logische volgende stap in de samenwerking, vindt Jeroen Geenen, Senior Vice President Operations. "Wanneer leaserijders hun auto bijvoorbeeld brengen voor de winterbandenwissel of een onderhoudsbeurt, kan een autoruit direct gerepareerd of zelfs vervangen worden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte Pieter en Jeroen! ‘One-stop-shopping’ heet dat! Heel veel succes en tevreden klanten toegewenst!

Geplaatst door: Sjoerd van Esch op
Deal Athlon Car Lease en Kwik-Fit voor autoruitschade - Automobielmanagement.nl

Deal Athlon Car Lease en Kwik-Fit voor autoruitschade

Klanten van Athlon Car Lease kunnen nu ook voor autoruitvervanging- en reparatie terecht bij alle 181 Kwik-Fit filialen in Nederland.

Kwik-Fit werkt sinds 2011 met het calculatiesysteem Audatex om de kosten voor  autoruitvervanging te berekenen. Pieter Bikker, Fleet Sales Director van Kwik-Fit: "Kwik-Fit is de eerste glasketen die van het systeem gebruikmaakt. Wij zijn er trots op dat Athlon Car Lease nu ook voor herstel van ruitschade voor ons heeft gekozen. Onze openheid in de prijsstelling levert behalve een belangrijke vertrouwensbasis ook een beter inzicht in de schadekosten."

Leaserijders van Athlon Car Lease kunnen al meer dan tien jaar terecht bij Kwik-Fit voor reparatie, onderhoud en (winter)banden. Voor de leasemaatschappij is de uitbreiding van de samenwerking een logische volgende stap in de samenwerking, vindt Jeroen Geenen, Senior Vice President Operations. "Wanneer leaserijders hun auto bijvoorbeeld brengen voor de winterbandenwissel of een onderhoudsbeurt, kan een autoruit direct gerepareerd of zelfs vervangen worden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Van harte Pieter en Jeroen! ‘One-stop-shopping’ heet dat! Heel veel succes en tevreden klanten toegewenst!

Geplaatst door: Sjoerd van Esch op