Achterliggende gedachte is het onbenutte potentieel van stilstaande auto’s aan te pakken. Athlon Car Lease wijst op de maatschappelijke verschuiving van autobezit naar -gebruik en de sterk veranderende fiscale regelgeving rondom autogebruik. SnappCar Business speelt in op de vraag van klanten om beter en effectiever gebruik te maken van het wagenpark, om op die manier de totale reiskosten te verlagen.

Het platform is in ontwikkeling en wordt deze winter gelanceerd. Marchel Koops, Commercieel Directeur van Athlon Car Lease: "Door leaseauto’s tussen collega’s te delen wordt er beter gebruik gemaakt van het potentieel. Dit past uitstekend bij onze visie op duurzame mobiliteit." SnappCar is al actief met een gratis online marktplaats waar particulieren hun auto aan elkaar kunnen verhuren. Behalve het bundelen van vraag en aanbod regelt SnappCar ook praktische zaken zoals een allrisk verzekering, grondige checks van huurders en afhandeling van eventuele parkeer- en verkeersboetes.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding