In Veghel, waar LeasePlan in april een tweede showroom opende (naast die in Raamsdonkveer ), is de vijfhonderdste ex-leaseauto verkocht. Arno van der Wal, salesmanager Occasions, is tevreden over het eerste half jaar langs de A50. "We wilden met deze tweede vestiging een grotere groep consumenten bereiken en dat is gelukt. Wij hebben een flinke vergroting van ons marktaandeel gerealiseerd." Consumenten weten volgens hem in toenemende mate de zekerheid en betrouwbaarheid van ex-leaseauto’s te waarderen. "Alle auto’s bij LeasePlan Occasions zijn APK-gekeurd, voorzien van zes maanden garantie en hebben een gegarandeerde kilometerstand. Bovendien zijn de occasions altijd volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden."

Met jaarlijks meer dan dertigduizend ex-leaseauto’s is LeasePlan de grootste tweedehandsautoverkoper van Nederland. De komende jaren wil de leasemaatschappij meerdere occasionvestigingen openen, op strategische locaties in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding