"Zijn functie is komen te vervallen als gevolg van de integratie van Athlon Car Lease en De Lage Landen", aldus Gijs Vrenken, woordvoerder van De Lage Landen. "Het is een volgende stap in dit proces. In sommige Europese landen zijn we hiermee al wat verder, met de herschikking van functies zetten we in Nederland nu ook een volgende stap. Maar we zijn in overleg met Hans Blink om te kijken hoe we zijn kennis en ervaring kunnen behouden voor onze organisatie. "Ik ben de afgelopen periode zelf nauw betrokken geweest bij onze integratie met de verschillende landenorganisaties van De Lage Landen binnen Europa", aldus Blink. "Als je deze lijn doortrekt op het niveau van het hoofdkantoor, dan weet je dat dit soort processen ook hier tot een herschikking van functies leidt. Als je dan tot de slotsom komt dat je jezelf eigenlijk overbodig hebt gemaakt, dan is dat nu eenmaal zo. Om in sporttermen te spreken: niemand is groter dan de club."

De integratie heeft tot gevolg dat de commerciële tak binnen Athlon Car Lease verantwoordelijk is voor de business-resultaten. Richard Sikkel, momenteel Senior Vice President Commerce bij de leasemaatschappij, krijgt de eindverantwoordelijkheid over de activiteiten van Athlon Car Lease International en gaat deze verder in lijn brengen met De Lage Landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding