ALD Automotive heeft Pierre-Yves Meert (links) als Smart Mobility Consultant Benelux aangesteld. Meert werkte eerder als innovatieadviseur bij Athlon Car Lease, waar hij verantwoordelijk was voor diverse nieuwe mobiliteitsconcepten. Daarnaast is Arie Klut aangesteld als Smart Mobility Representative. Een totale mobiliteitsbenadering is het uitgangspunt bij deze aanpak. Reikt de klantbehoefte verder dan traditionele leasing, dan gaan de mobiliteitsadviseurs mee op klantbezoek samen met de reguliere accountmanager. ALD Automotive heeft als strategische ambitie om voorloper in de markt te zijn met vernieuwende mobiliteitsconcepten. Met het aanstellen van de nieuwe medewerkers is hiervoor een sterke basis gelegd. Regiodirecteur Carel Bal van ALD Automotive Benelux licht toe: "Als internationale mobiliteitsaanbieder is deze uitbreiding van onze services een belangrijke stap in het bereiken van onze ambities. Maar belangrijker: wij merken dat de klantbehoefte naar mobiliteitsadvies toeneemt. Het onderwerp staat niet alleen vaker bij bedrijven op de agenda, maar is vanwege de meer integrale benadering ervan bovenal complexer geworden. Het kunnen bieden van mobiliteitsoplossingen op maat is dan essentieel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding