"Wij hebben gemerkt dat shortlease dichter bij de reguliere autoverhuurder ligt dan bij ons als leasemaatschappij", aldus Michel Akerboom, directeur van Auto Lease Company. "Ook binnen het LeasePlatform, de inkoopcombinatie waarbinnen wij actief zijn, zien wij partijen bewuste en strategische keuzes maken rondom shortlease. Eerder heeft HuurMij onze verhuuractiviteiten in Alphen aan den Rijn succesvol voortgezet. De keuze voor dit partnership was niet meer dan logisch."

De overgang zal voor de shortleaseklanten van ALC geruisloos verlopen, denkt Koen van Ulden, directeur van HuurMij. "Matijn Kruider, de huidige shortlease-accountmanager van Auto Lease Company, zet zijn werkzaamheden bij ons voort en blijft zijn huidige klanten bedienen. Met Matijn hebben we een ervaren kracht binnen onze organisatie die onze shortlease- en verhuuractiviteiten vanuit Alphen aan den Rijn verder uitbouwt."

Ook in 2013 blijft HuurMij op zoek naar wagenparken die overgenomen kunnen worden. "Op dit moment hebben wij ruim driehonderd shortleasecontracten lopen. Binnen twee jaar willen we doorgroeien naar vijfhonderd. Die groei is noodzakelijk om in deze zeer competitieve markt ook in de toekomst de juiste voertuigen tegen de juiste tarieven te kunnen aanbieden."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding