Vanaf maandag 3 december aanstaande zal de samenwerking van start gaan. Op het online veilingplatform kunnen de franchisenemers van DVG Personenvervoer hun voertuigen zowel kopen als verkopen. DVG Personenvervoer  was op zoek naar een partner op het gebied van remarketing van voertuigen. DVG Personenvervoer gaat een langdurige samenwerking aan om zijn franchisenemers een zo hoog mogelijk rendement te kunnen bieden wanneer zij via het online veilingplatform van FleetSelect voertuigen verkopen.
DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Met ongeveer 125 aangesloten bedrijven is DVG Personenvervoer de grootste franchiseorganisatie in de vervoersbranche. Het bedrijf heeft gemiddeld zo’n vijf- à zesduizend voertuigen in beheer. Door de bundeling van taxi- en touringcarbedrijven is DVG Personenvervoer in staat voor vrijwel iedere vervoersvraag een passende oplossing te bieden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding