Verhuurder Multirent nu ook in Amsterdam-Zuidoost

Autoverhuurbedrijf Multirent opende een vestiging aan de Van der Madeweg 25 in Amsterdam-Zuidoost. Deze gebeurtenis volgde kort op de opening, afgelopen december, van de vestiging aan de Olympiaweg in Rotterdam-Zuid

De opening van de vestiging in Amsterdam zorgt ervoor dat Multirent nu in alle grote steden van de Randstad is vertegenwoordigd. Daarbuiten strekt het vestigingennetwerk zich uit tot Zwolle en Nijmegen. Het aantal vestigingen komt op 21 en daar blijft het niet bij, aldus directeur Multirent Jeroen Veldman. "In de huidige markt zijn wij trots op deze uitbreiding en houden we vast aan verdere strategische uitbouw van ons vestigingennetwerk. Het gebied waar de komende periode de aandacht op wordt gericht ligt tussen Zwolle en Nijmegen en de Randstad." Multrent is een onderdeel van Markeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verhuurder Multirent nu ook in Amsterdam-Zuidoost - Automobielmanagement.nl

Verhuurder Multirent nu ook in Amsterdam-Zuidoost

Autoverhuurbedrijf Multirent opende een vestiging aan de Van der Madeweg 25 in Amsterdam-Zuidoost. Deze gebeurtenis volgde kort op de opening, afgelopen december, van de vestiging aan de Olympiaweg in Rotterdam-Zuid

De opening van de vestiging in Amsterdam zorgt ervoor dat Multirent nu in alle grote steden van de Randstad is vertegenwoordigd. Daarbuiten strekt het vestigingennetwerk zich uit tot Zwolle en Nijmegen. Het aantal vestigingen komt op 21 en daar blijft het niet bij, aldus directeur Multirent Jeroen Veldman. "In de huidige markt zijn wij trots op deze uitbreiding en houden we vast aan verdere strategische uitbouw van ons vestigingennetwerk. Het gebied waar de komende periode de aandacht op wordt gericht ligt tussen Zwolle en Nijmegen en de Randstad." Multrent is een onderdeel van Markeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding