Vereniging Auto Van De Zaak heeft intussen bijna vijftienduizend leden. Naast deze leden kent de Vereniging inmiddels meer dan zestig bedrijfsleden en heeft de Vereniging, volgens eigen zeggen ‘een stevige positie verworven in politiek Den Haag’. Om de verdere groei goed te begeleiden, wordt het bestuur verder geprofessionaliseerd en uitgebreid.

Jan van Delft was eerder directeur van Terberg Leasing en voorzitter van de VW-Audi Dealer Council. Hij heeft een brede staat van dienst binnen de automobielbranche en gaat zich binnen het bestuur richten op leasemaatschappijen en mobiliteitsvraagstukken.

Jurist Coen Vermeulen, heeft voorheen onder andere bij Bovag gewerkt, en heeft een brede ervaring binnen het verenigingswezen. Hij gaat de vereniging vanuit het bestuur met zijn kennis ondersteunen. Het bestuur bestaat nu uit zeven bestuursleden.

Voorzitter Martin Huisman: "Wij zijn als bestuur zeer verheugd met de kwalitatieve uitbreiding. De vereniging groeit en dat bewijst dat er behoefte is aan een sterke club die opkomt voor de belangen van de zakelijke rijder. Wij hebben dan ook de verplichting om dit zo professioneel mogelijk in te vullen. Dit doen wij bijvoorbeeld door deze twee bestuurders te benoemen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding