LeasePlan opent eigen Service Centers

LeasePlan opent dit voorjaar een tweetal eigen Service Centers. Berijders kunnen er terecht voor diverse werkzaamheden aan hun leaseauto.

De eerste werkplaats gaat in april van start in Veghel (naast het Occasion Center). De opening van de tweede vestiging is in mei gepland in Breukelen, op het terrein van het nieuwe Occasions Center aan de A2.

Er kunnen zowel banden worden gewisseld als schade worden gerepareerd. LeasePlan coördineert de werkzaamheden nadat de berijder via de online AfspraakPlanner een datum heeft geprikt. LeasePlan regelt desgewenst vervangend vervoer of zet de (gratis) haal en brengservice in. De berijder wordt via sms op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het Service Center is op dinsdag en donderdag ook in de avonduren open. LeasePlan zegt dat voor kleine spoedklusjes leaserijders ook zonder afspraak op werkdagen langs kunnen komen.

LeasePlan opent eigen Service Centers - Automobielmanagement.nl

LeasePlan opent eigen Service Centers

LeasePlan opent dit voorjaar een tweetal eigen Service Centers. Berijders kunnen er terecht voor diverse werkzaamheden aan hun leaseauto.

De eerste werkplaats gaat in april van start in Veghel (naast het Occasion Center). De opening van de tweede vestiging is in mei gepland in Breukelen, op het terrein van het nieuwe Occasions Center aan de A2.

Er kunnen zowel banden worden gewisseld als schade worden gerepareerd. LeasePlan coördineert de werkzaamheden nadat de berijder via de online AfspraakPlanner een datum heeft geprikt. LeasePlan regelt desgewenst vervangend vervoer of zet de (gratis) haal en brengservice in. De berijder wordt via sms op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het Service Center is op dinsdag en donderdag ook in de avonduren open. LeasePlan zegt dat voor kleine spoedklusjes leaserijders ook zonder afspraak op werkdagen langs kunnen komen.