MAN-lease naar Volkswagen Pon Financial Services

Een overname binnen de VW Pon-gelederen: de captive financierings-, leasing- en verzekeringsactiviteiten voor MAN bedrijfswagens (eigendom van Pon) worden overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services.

Met deze overname verkrijgt Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) de aandelen van Pon Equipment Rental & Lease van onder andere MAN Lease. De activiteiten worden voortgezet onder twee nieuwe handelsnamen: MAN Finance Leasing en MAN Finance Insurance. Door deze overname breidt de organisatie haar activiteiten uit met diensten voor MAN-klanten.

De  medewerkers van Pon Equipment Rental & Lease treden in dienst bij VWPFS. De verzekeringsportefeuille wordt overgenomen door DFM Verzekeringen, een aan Volkswagen Pon Financial Services gelieerde onderneming.

VWPFS is in 2003 opgericht als joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG, Duitsland (60%) en Pon Holdings B.V., Nederland (40%). VWPFS bestaat uit DFM, Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease en EasyRent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MAN-lease naar Volkswagen Pon Financial Services - Automobielmanagement.nl

MAN-lease naar Volkswagen Pon Financial Services

Een overname binnen de VW Pon-gelederen: de captive financierings-, leasing- en verzekeringsactiviteiten voor MAN bedrijfswagens (eigendom van Pon) worden overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services.

Met deze overname verkrijgt Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) de aandelen van Pon Equipment Rental & Lease van onder andere MAN Lease. De activiteiten worden voortgezet onder twee nieuwe handelsnamen: MAN Finance Leasing en MAN Finance Insurance. Door deze overname breidt de organisatie haar activiteiten uit met diensten voor MAN-klanten.

De  medewerkers van Pon Equipment Rental & Lease treden in dienst bij VWPFS. De verzekeringsportefeuille wordt overgenomen door DFM Verzekeringen, een aan Volkswagen Pon Financial Services gelieerde onderneming.

VWPFS is in 2003 opgericht als joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG, Duitsland (60%) en Pon Holdings B.V., Nederland (40%). VWPFS bestaat uit DFM, Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease en EasyRent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding