In april 2009 opende de leasemaatschappij haar eerste Service Centre in Lisserbroek. Ondertussen zijn er ook vestigingen in Almere, Arnhem, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en binnenkort dus eveneens in Apeldoorn. Achterliggende gedachte van het concept is dat leaserijders niet meer meerdere afspraken hoeven te maken bij verschillende leveranciers. Tijdens onderhoud wordt bijvoorbeeld ook eventuele ruitschades, reparaties, APK of vervanging van banden meegenomen. De leaserijder wordt zelf benaderd als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Athlon Car Lease en Wensink bieden hun onderhoud en reparaties van leaseauto’s aan in de regio Apeldoorn/Zwolle. Arjan Pelle, aftersales directeur bij Wensink, vindt het Athlon Service Centre een passende aanvulling op de dienstverlening. "Ons pand in Apeldoorn is de ideale locatie voor leaserijders. Het ligt vlakbij de snelweg en andere belangrijke toegangswegen." Als extra service biedt Wensink haal- en brengservice en vervangend vervoer aan.