Moederbedrijf PGA Nederland spreekt van een "in onderling overleg beëindigd" dienstverband. Simon Luijckx, bestuursvoorzitter van PGA Nederland: "Samen met het managementteam van MKB Lease ga ik me in de komende weken beraden over zijn opvolging."

Overbeeke werd eind 1995 benoemd tot algemeen directeur van MKB Lease. Eerder was hij Sales Manager bij Unilease en Account Manager Major Accounts bij De Lage Landen Translease. In september 2010 werd hij bestuurslid van AutoLease Alliance.

PGA Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland acht verschillende automerken. De officiële merkdealers van PGA Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Smit & Co Opel, de Bois Honda, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van PGA Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding