De vereniging behartigt sinds drie jaar de collectieve belangen van zakelijke rijders in Nederland. Ze  verklaart de groei uit "de groeiende druk op deze groep": een "onrealistisch hoge" fiscale bijtelling, "voortdurend aangescherpte autoregelingen van werkgevers" en het "niet meer vanzelfsprekende voordeel" van een auto van de zaak.

Meer en meer berijders maken daardoor gebruik van de informatie op de website en melden zich aan als lid. "Het is leuk om te zien hoe actief ze zijn", aldus Martin Huisman, voorzitter van VAVDZ. "Leden delen verhalen van situaties of houden ons op de hoogte van processen, zodat we alle leerpunten kunnen meenemen en communiceren naar andere leden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding