Wagenparkbeheerder geeft medewerker 4 voor rijgedrag

Nederlandse wagenparkbeheerders geven het rijgedrag van een willekeurige bestelbusbestuurder gemiddeld het rapportcijfer 4. Dat blijkt uit test die track & trace leverancier Decos Cartracker gisteren hield op Fleetmanagement 2013.

Wagenparkbeheerders werden door Decos gevraagd naar het gemiddelde cijfer voor chauffeurs die niet actief worden gestuurd op het rijgedrag. De antwoorden varieerden van een 2,0 tot een 7,2. Het antwoord van de Cartracker-database kwam uit op een 4,0. Nauwelijks een derde van de deelnemers zat dicht bij het juiste antwoord, de meesten schatten het rijgedrag veel positiever in.

Het gemiddelde cijfer van een organisatie die zijn chauffeurs wel gericht managed op bewust rijgedrag kwam uit op een 6,2).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wagenparkbeheerder geeft medewerker 4 voor rijgedrag - Automobielmanagement.nl

Wagenparkbeheerder geeft medewerker 4 voor rijgedrag

Nederlandse wagenparkbeheerders geven het rijgedrag van een willekeurige bestelbusbestuurder gemiddeld het rapportcijfer 4. Dat blijkt uit test die track & trace leverancier Decos Cartracker gisteren hield op Fleetmanagement 2013.

Wagenparkbeheerders werden door Decos gevraagd naar het gemiddelde cijfer voor chauffeurs die niet actief worden gestuurd op het rijgedrag. De antwoorden varieerden van een 2,0 tot een 7,2. Het antwoord van de Cartracker-database kwam uit op een 4,0. Nauwelijks een derde van de deelnemers zat dicht bij het juiste antwoord, de meesten schatten het rijgedrag veel positiever in.

Het gemiddelde cijfer van een organisatie die zijn chauffeurs wel gericht managed op bewust rijgedrag kwam uit op een 6,2).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding