Samenwerking ANWB Elektrisch en ALD Automotive

Leaserijders van ALD Automotive die kiezen voor een elektrische of hybride auto kunnen vanaf nu gebruikmaken van de service ANWB Elektrisch: veilig en snel laden met een persoonlijk ANWB Laadpunt met 24-uur service van de ANWB Alarmcentrale.

Met de laadoplossingen van de ANWB is het mogelijk om sneller en veiliger te laden dan met een noodkabel in het stopcontact. De laadpunten van ANWB zijn geschikt voor alle elektrische en hybride modellen in de markt en zijn leverbaar met verschillende vermogens. De laadpunten worden geplaatst op het privéterrein van de berijder of op het parkeerterrein van de werkgever.

Beperkte vrijheid, angst om te stranden en weinig laadpunten worden als drempels gezien om elektrisch te gaan rijden. Door het aanbieden van een totaaloplossing willen ANWB en ALD Automotive deze drempels wegnemen en elektrisch rijden toegankelijker maken. ALD Automotive heeft inmiddels een vloot van bijna vijfhonderd elektrische voertuigen.  (www.anwb.nl/elektrisch)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Samenwerking ANWB Elektrisch en ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Samenwerking ANWB Elektrisch en ALD Automotive

Leaserijders van ALD Automotive die kiezen voor een elektrische of hybride auto kunnen vanaf nu gebruikmaken van de service ANWB Elektrisch: veilig en snel laden met een persoonlijk ANWB Laadpunt met 24-uur service van de ANWB Alarmcentrale.

Met de laadoplossingen van de ANWB is het mogelijk om sneller en veiliger te laden dan met een noodkabel in het stopcontact. De laadpunten van ANWB zijn geschikt voor alle elektrische en hybride modellen in de markt en zijn leverbaar met verschillende vermogens. De laadpunten worden geplaatst op het privéterrein van de berijder of op het parkeerterrein van de werkgever.

Beperkte vrijheid, angst om te stranden en weinig laadpunten worden als drempels gezien om elektrisch te gaan rijden. Door het aanbieden van een totaaloplossing willen ANWB en ALD Automotive deze drempels wegnemen en elektrisch rijden toegankelijker maken. ALD Automotive heeft inmiddels een vloot van bijna vijfhonderd elektrische voertuigen.  (www.anwb.nl/elektrisch)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding