Van 2 september tot en met 7 oktober leggen 25 teams van medewerkers uit 25 landen in estafettevorm twintigduizend kilometer af door Europa. Het team dat tijdens deze tocht de minste brandstof gebruikt, mag zich winnaar noemen van de jubileumrit. De ervaringen die de leasemaatschappij tijdens de estafette opdoet, worden met klanten gedeeld.

Het Nederlandse team trapte de Europese estafette af en arriveerde dinsdag in de oranje Audi bij de LeasePlan-vestiging in Denemarken. Hiermee is de eerste etappe van 900 kilometer een feit. Het Deense team neemt vandaag het stokje over, richting het kantoor in Noorwegen. LeasePlan heeft voor deze jubileum estafette gekozen voor een auto die rijdt op benzine omdat benzine wereldwijd en in Nederland het meest wordt gebruikt binnen de zakelijke markt. De volledige estafette en de ervaringen en prestaties van de teams op het gebied van brandstofefficiëntie kan gedurende de reis realtime gevolgd worden. Van 2 september tot en met 7 oktober leggen 25 teams van medewerkers van LeasePlan uit 25 landen in estafettevorm twintigduizend kilometer af door Europa.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding