Met Hertz Minilease Flex haakt de autoverhuurder in op de behoefte aan flexibele, op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux: "Als autoverhuurder weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om flexibel om te gaan met mobiliteit en kort op de bal te spelen. Daarom hebben wij onze huidige propositie uitgebreid door de introductie van Minilease Flex waarmee tijdens het huren van een auto voor een maand tussentijds gewisseld kan worden van auto naar auto of van auto naar bestelwagen. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld door de weeks kleiner en zuiniger wilt rijden maar in het weekend of tijdens vakanties net even meer ruimte nodig heeft of een busje om even wat te verhuizen en u betaalt het daarvoor geldende speciale Minilease Flex tarief. Zeer zeker voor geschikt voor degenen die gebruik maken van een mobiliteitsbudget."
 De voertuigen die op de website worden getoond, kunnen modelspecifiek worden gereserveerd. Staat het model dat de klant zoekt er niet bij, dan kijkt Hertz wat de mogelijkheden zijn om aan de wensen te voldoen. De minimale huurlengte bij Hertz Minilease is dertig dagen, waarna het huurcontract per dag kan worden opgezegd zonder boete.