Initiatiefnemers

De drie initiatiefnemers van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2014 zijn vakblad Automobiel Management (AM), het RDC (Centraal Bureau Mobiliteit Informatie) en de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen). Voor het zesde jaar op rij onderzoeken zij het gedrag van berijders en bedrijven. Om vervolgens de trends en ontwikkelingen te inventariseren die voortvloeien uit dat gedrag. Is anno 2014 de aankoop van een zakenauto een volledig onafhankelijke keuze? Of spelen veranderende wet- en regelgeving (bijvoorbeeld de bijtelling) en ontwikkelingen op technisch gebied (zoals elektrificatie) een steeds grotere rol?

Uw input is essentieel

De uitkomsten van het onderzoek maken duidelijk welke factoren het keuze- en rijgedrag van zakelijke rijders beïnvloeden. En hoe de effecten zijn op het beleid van bedrijven en fleetowners. Om een zo betrouwbaar mogelijk beeld te schetsen, is input vanuit de markt essentieel. Daarom vragen AM, RDC en VNA u – berijder van een zakenauto, en u, vertegenwoordiger van het bedrijf dat zakenauto’s inzet – mee te doen aan ons online onderzoek. We vragen niet meer dan enkele minuten van uw tijd. Onder de deelnemers verloten we een week lang rijden in een Renault Mégane Cabrio!

Resultaten bekend na Driving Business Event

De resultaten worden op 24 september 2014 gepresenteerd tijdens het Driving Business Event, daarna kunt u ze gratis downloaden op de website van Automobiel Management.

Bent u zakelijk rijder? Of rijdt u een auto van/voor de zaak? Ga dan naar: https://www.surveymonkey.com/s/NZO2014-Actie-AM-berijders

Bent u fleetmanager/fleetowner of verantwoordelijk voor het wagenpark? Ga dan naar: http://www.surveymonkey.com/s/NZO2014-Actie-AM-bedrijven