Elk kwartaal zorgt LeasePlan met een aanbieding van twee CNG-voertuigen. Staples regelt de communicatie via post, mail en in de winkels; daar worden ook de demodagen georganiseerd om  klanten zelf te laten ervaren hoe een CNG-auto rijdt. De samenwerking wordt afgetrapt met Opel, dat zowel de Zafira (572 euro per maand) als de Combo (361 euro) op aardgas aanbiedt. Wie via Staples toehapt, kan rekenen op een jaar gratis CNG tanken.

Roland Laschet, Managing Director Staples Nederland: "Naast onze kantoorartikelen en andere services gaan we nog een stapje verder om ondernemers te helpen succesvol te zijn." Een auto op CNG stoot nagenoeg geen fijnstof en roet uit. De literprijs aan de pomp is ruim één euro. Antwan van Echtelt, CNG Net (exploitant van CNG-tankstations), spreekt van "een unieke samenwerking tussen drie partijen om rijden op CNG mogelijk te maken voor ondernemers."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding