Deze resultaten zijn bekendgemaakt tijdens de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2014/2015 op het Automotive Leasing Event 2014. Martin Huisman, voorzitter Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) overhandigde de eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2014/2015 in de categorie grote leasemaatschappijen overhandigd aan Business Lease. In de categorie middelgroot/klein mocht AA Lease opnieuw de beker in ontvangst nemen.

De tweede en derde plaats bij de grote leasemaatschappijen zijn respectievelijk voor Alphabet en Athlon Car Lease. Bij de middelgrote en kleine leasemaatschappijen ging de beker voor de tweede plaats naar DirectLease en werd Van Mossel Leasing derde.

De resultaten zijn opgenomen in het TOL rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen) en verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat is gespecialiseerd in tevredenheidsmetingen. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van de onderdelen: communicatie en informatie, contractuele aspecten, onderhoud en schade en pech.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding