Occasion Center LeasePlan in Moordrecht open

LeasePlan Nederland opent vandaag zijn Occasion Center in Moordrecht. Na die in Breukelen en Veghel is het de derde showroom met ex-leaseauto’s van de leasemaatschappij.

Het Occasion Center is gelegen aan de A20 en herbergt ruim 150 tweedehands personenwagens. Om de opening te vieren, ontvangen klanten bij een aankoop tussen 19 december en 3 januari in alle drie vestigingen een dinerbon.

Met de opening vlak voor de kerstdagen springt LeasePlan in op het feit dat 1 op de 8 consumenten een showroom specifiek tijdens feestdagen bezoekt. De locatie-Moordrecht staat overigens nog een metamorfose te wachten in het nieuwe jaar. Het Occasion Center krijgt onder meer een moderne glazen gevel. De complete verbouwing zal naar verwachting medio 2015 zijn afgerond.

LeasePlan zegt met zijn Occasion Centers te beantwoorden aan "de grote vraag" naar ex-leaseauto’s bij particulieren. Met de opening van ‘Moordrecht’ is het bedrijf naar eigen zeggen "op weg naar landelijke dekking" en versterkt het zijn positie als grootste tweedehands autoverkoper van Nederland. Gemiddeld heeft een ex-leaseauto van LeasePlan bijna 130 duizend kilometer op de teller staan en is hij 47 maanden oud. 29 Procent vindt een nieuwe eigenaar in het buitenland.

Video: innameproces LeasePlan Occasions.

Occasion Center LeasePlan in Moordrecht open - Automobielmanagement.nl

Occasion Center LeasePlan in Moordrecht open

LeasePlan Nederland opent vandaag zijn Occasion Center in Moordrecht. Na die in Breukelen en Veghel is het de derde showroom met ex-leaseauto’s van de leasemaatschappij.

Het Occasion Center is gelegen aan de A20 en herbergt ruim 150 tweedehands personenwagens. Om de opening te vieren, ontvangen klanten bij een aankoop tussen 19 december en 3 januari in alle drie vestigingen een dinerbon.

Met de opening vlak voor de kerstdagen springt LeasePlan in op het feit dat 1 op de 8 consumenten een showroom specifiek tijdens feestdagen bezoekt. De locatie-Moordrecht staat overigens nog een metamorfose te wachten in het nieuwe jaar. Het Occasion Center krijgt onder meer een moderne glazen gevel. De complete verbouwing zal naar verwachting medio 2015 zijn afgerond.

LeasePlan zegt met zijn Occasion Centers te beantwoorden aan "de grote vraag" naar ex-leaseauto’s bij particulieren. Met de opening van ‘Moordrecht’ is het bedrijf naar eigen zeggen "op weg naar landelijke dekking" en versterkt het zijn positie als grootste tweedehands autoverkoper van Nederland. Gemiddeld heeft een ex-leaseauto van LeasePlan bijna 130 duizend kilometer op de teller staan en is hij 47 maanden oud. 29 Procent vindt een nieuwe eigenaar in het buitenland.

Video: innameproces LeasePlan Occasions.