Het bedrijf geeft maandelijks een overzicht van de meest bestelde leasemodellen van het moment. De stipnotering van de Fiat 500 heeft alles te maken met de actie die LeasePlan in november 2014 met MediaMarkt voerde. Daarbij werd het compacte model tegen een scherpe prijs aangeboden voor privélease. LeasePlan herhaalt deze actie overigens sinds gisteren (woensdag 7 januari). Naar verluidt verliep die eerste actiedag nog aanmerkelijk succesvoller dan de vorige keer

In het decemberoverzicht wordt de Fiat 500 gevolgd door de Volkswagen Golf en Polo. Sowieso domineert VW de toptien van afgelopen maand: de Passat Variant op vijf, de Golf Variant op zeven en de Up! op tien. Importeur Pon zal verder blij zijn met het feit dat de Skoda Octavia Combi bij LeasePlan het meest bestelde model van 2014 was. Niet geheel toevallig was de Tsjechische middenklasser de laatste maand nagenoeg uitverkocht. De tweede plaats in het jaaroverzicht is voor de Peugeot 308 SW. Ook de Volvo V40 was populair in 2014, het model behoudt zijn nummerdriepositie.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding