De 48-jarige Van Gils gaat leiding geven aan de nieuw opgerichte leasemaatschappij van Wensink Automotive B.V. Voorheen was hij Integratiemanager voor de financiële integratie van Lease Unlimited in VWPFS en Avenu Auto Lease. Daarnaast werkte Van Gils als Financieel directeur en Adjunct directeur finance bij Business Lease Nederland en was hij actief als groepscontroller bij Hiltermann Lease Service.

Wensink Lease zal zich met name op het MKB en de ZZP’er richten. Daar is de behoefte aan één aanspreekpunt op het gebied van mobiliteit het grootst, aldus Laurens Stigter, Algemeen directeur van Wensink Automotive B.V. Wensink completeert met Wensink Lease haar producten- en dienstenportfolio. Stigter vervolgt: "Van verkoop en onderhoud tot schade, van verzekering tot vervangend vervoer én dus leasing middels een eigen leasemaatschappij. De klant kan voor alles bij ons aankloppen. Daarmee weet Wensink Automotive zich te onderscheiden van de gevestigde leasemaatschappijen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding