Na de AutoRAI kan van 27 april t/m 3 mei voor deze modellen een overeenkomst afgesloten worden bij één van de 35 XL-filialen. In dezelfde periode wordt de actie ook aangeboden bij de drie LeasePlan Occasion Centers in Breukelen, Veghel en Moordrecht.

"Met deze grootscheepse actie maken LeasePlan en Hyundai het leasen van een auto voor iedereen toegankelijk", stelt LeasePlan. Consumenten rijden de Hyundai i10 vanaf 149 euro per maand en de i20 vanaf 199 euro per maand. Beide modellen zijn leverbaar in drie uitvoeringen in diverse kleuren. Reparatie en onderhoud verloopt via de officiële Hyundai dealers. Het contract is inclusief reparatie en onderhoud, banden, verzekering (driehonderd euro eigen risico), schadeherstel, wegenbelasting en pechhulp in heel Europa. Consumenten die een private leasecontract af willen sluiten, moeten minimaal drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een krediettoets is onderdeel van de overeenkomst.

LeasePlan spreekt van ‘een logisch vervolg op de succesvolle actie met Media Markt eerder dit jaar’. Woordvoerder Martijn Versteegen: "We zijn op zoek gegaan naar de meest succesvolle retailer met een groot bereik. Hiermee maken we het gebruik van een nieuwe auto voor een breed publiek toegankelijk."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding