Autobedrijf Stern breidt leasefinanciering uit

Stern Groep breidt de financiering van zijn leaseportefeuille met 15 miljoen euro uit tot 130 miljoen euro.

Stern maakte bekend daarover overeenstemming te hebben over bereikt met ING Bank, ABN Amro en Rabobank.  De financiering van de overige activiteiten is teruggeschroefd van 85 miljoen naar 80 miljoen. Het totaal van de beschikbare bankfaciliteiten komt daarmee op 210 miljoen euro. De drie banken hebben een gelijk aandeel in de totale financiering, zo meldt ANP Financial News.

 

Autobedrijf Stern breidt leasefinanciering uit - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Stern breidt leasefinanciering uit

Stern Groep breidt de financiering van zijn leaseportefeuille met 15 miljoen euro uit tot 130 miljoen euro.

Stern maakte bekend daarover overeenstemming te hebben over bereikt met ING Bank, ABN Amro en Rabobank.  De financiering van de overige activiteiten is teruggeschroefd van 85 miljoen naar 80 miljoen. Het totaal van de beschikbare bankfaciliteiten komt daarmee op 210 miljoen euro. De drie banken hebben een gelijk aandeel in de totale financiering, zo meldt ANP Financial News.