LeaseVisie: vergelijker berekent kosten plug-in hybrid

Door fiscale stimulans van de overheid is de populariteit van plug-ins onder leaserijders groot. Maar of een plug-in hybrid ook voor de werkgever wel voordelig is, is zeer de vraag. LeaseVisie heeft een online vergelijker gemaakt die uitkomst moet bieden.

De afgelopen vijf jaar is het aantal hybrids in Nederland verviervoudigd. Deze groei zet zich in 2015 naar verwachting voort met een, ten opzichte van 2014, verdubbeling van het aantal geregistreerde hybrids omdat in 2016 wordt de regelgeving rond de bijtelling aangescherpt. "Wij ervaren dat werkgevers steeds meer worstelen met de vraag of een plug-in voor het bedrijf, uit oogpunt van exploitatiekosten, wel interessant is in vergelijking met benzine- of dieseluitvoeringen", zegt directeur Peter Visser in het bericht. LeaseVisie heeft daarom alle plug-in hybride modellen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn bij elkaar gebracht in een online vergelijker. Door het gewenste model te selecteren kan men een vergelijking maken met een willekeurige auto en brandstofsoort. Hierbij wordt rekening gehouden met ‘een realistisch brandstof- en stroomverbruik’, met toekomstige aanpassingen in houderschapsbelasting en met een eventuele laadpaal en btw-privécorrectie.

De plug-in hybrid-vergelijker berekent de kosten voor zowel werkgever als werknemer en maakt inzichtelijk bij welke gebruiksduur en jaarkilometrage het omslagpunt ligt.

Hybrid Vergelijker 

 

LeaseVisie: vergelijker berekent kosten plug-in hybrid - Automobielmanagement.nl

LeaseVisie: vergelijker berekent kosten plug-in hybrid

Door fiscale stimulans van de overheid is de populariteit van plug-ins onder leaserijders groot. Maar of een plug-in hybrid ook voor de werkgever wel voordelig is, is zeer de vraag. LeaseVisie heeft een online vergelijker gemaakt die uitkomst moet bieden.

De afgelopen vijf jaar is het aantal hybrids in Nederland verviervoudigd. Deze groei zet zich in 2015 naar verwachting voort met een, ten opzichte van 2014, verdubbeling van het aantal geregistreerde hybrids omdat in 2016 wordt de regelgeving rond de bijtelling aangescherpt. "Wij ervaren dat werkgevers steeds meer worstelen met de vraag of een plug-in voor het bedrijf, uit oogpunt van exploitatiekosten, wel interessant is in vergelijking met benzine- of dieseluitvoeringen", zegt directeur Peter Visser in het bericht. LeaseVisie heeft daarom alle plug-in hybride modellen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn bij elkaar gebracht in een online vergelijker. Door het gewenste model te selecteren kan men een vergelijking maken met een willekeurige auto en brandstofsoort. Hierbij wordt rekening gehouden met ‘een realistisch brandstof- en stroomverbruik’, met toekomstige aanpassingen in houderschapsbelasting en met een eventuele laadpaal en btw-privécorrectie.

De plug-in hybrid-vergelijker berekent de kosten voor zowel werkgever als werknemer en maakt inzichtelijk bij welke gebruiksduur en jaarkilometrage het omslagpunt ligt.

Hybrid Vergelijker