Armand van Veen vertrekt bij Athlon Nederland

Armand van Veen treedt per 1 oktober 2015 terug als algemeen directeur van Athlon Nederland. Dat zijn Athlon-moeder De Lage Landen en Van Veen overeengekomen.

"Verschil van inzicht over invulling van dagelijkse operatie" is volgens het persbericht de reden voor de scheiding. Van Veen blijft tot 1 januari 2016 beschikbaar als strategisch adviseur voor de directie van Athlon International.

Armand van Veen is sinds 2001 in dienst van DLL en is vanaf juli 2011 actief voor Athlon in zijn huidige rol. Tussen januari 2014 en 2015 heeft hij op ad interim basis de rol van president van Athlon International ingevuld. Frans Janssen, President Athlon International vindt het "persoonlijk erg jammer dat hij vertrekt. Ik weet zeker dat we elkaar nog zullen ontmoeten en wens Armand het allerbeste toe zowel professioneel als persoonlijk.’

Athlon hoopt op korte termijn een opvolger te kunnen aankondigen. Tot die tijd zal Marchel Koops – Commercieel Directeur Athlon Nederland – ook als waarnemend Algemeen Directeur Athlon Nederland optreden.

Armand van Veen vertrekt bij Athlon Nederland - Automobielmanagement.nl

Armand van Veen vertrekt bij Athlon Nederland

Armand van Veen treedt per 1 oktober 2015 terug als algemeen directeur van Athlon Nederland. Dat zijn Athlon-moeder De Lage Landen en Van Veen overeengekomen.

"Verschil van inzicht over invulling van dagelijkse operatie" is volgens het persbericht de reden voor de scheiding. Van Veen blijft tot 1 januari 2016 beschikbaar als strategisch adviseur voor de directie van Athlon International.

Armand van Veen is sinds 2001 in dienst van DLL en is vanaf juli 2011 actief voor Athlon in zijn huidige rol. Tussen januari 2014 en 2015 heeft hij op ad interim basis de rol van president van Athlon International ingevuld. Frans Janssen, President Athlon International vindt het "persoonlijk erg jammer dat hij vertrekt. Ik weet zeker dat we elkaar nog zullen ontmoeten en wens Armand het allerbeste toe zowel professioneel als persoonlijk.’

Athlon hoopt op korte termijn een opvolger te kunnen aankondigen. Tot die tijd zal Marchel Koops – Commercieel Directeur Athlon Nederland – ook als waarnemend Algemeen Directeur Athlon Nederland optreden.