Bezit wordt in rap tempo vervangen door gebruik. Waar er voorheen voornamelijk door bedrijven werd geleasd, wordt het voor MKB’ers, ZZP’ers en particulieren ook steeds interessanter om te leasen. Het vinden van een passend leasecontract voor een auto is echter door de ingewikkelde voorwaarden voor de MKB, ZZP en particulier bijna net zo complex als het afsluiten van een hypotheek. Autoleaseman wil leasen voor deze gebruikersgroep aantrekkelijker maken door in begrijpelijke taal en met duidelijke rekenvoorbeelden het ideale leasecontract te vinden.
"Om een leasecontract te krijgen dat goed bij de klant past, moet je precies weten hoe die voorwaarden in elkaar zitten én moet je dat kunnen koppelen aan de specifieke mobiliteitsbehoefte van de klant," legt Maik Dielissen, oprichter van Autoleaseman, uit.
Autoleaseman werkt samen met gevestigde leasemaatschappijen, zoals Alphabet, Arval en LeasePlan. "We fungeren daarbij als intermediair en adviseur tussen klant en leasemaatschappij," legt Dielissen uit. "Waarbij de ideale combinatie tussen leasemaatschappij en klant wordt gezocht. We zijn de Hypotheker van de autoleasecontracten."
Vanaf 1 januari 2016 verandert de bijtelling en worden veel leaserijders met een nieuw leasecontract geconfronteerd met hogere tarieven dan ze gewend waren. "Voor veel automobilisten is het financieel veel aantrekkelijker om hun huidige leasecontract vroegtijdig te beëindigen en een nieuw leasecontract af te sluiten. Je zit dan voor de komende vijf jaar goed met je bijtelling en dat kan enorm veel geld schelen. We rekenen met individuele klanten exact uit wat de besparing voor de komende vijf jaar zal zijn," licht Dielissen toe.
Oprichter Maik Dielissen heeft twintig jaar ervaring in de autobranche. Hij bekleedde sleutelposities bij onder andere Fiat, Mercedes Benz en LeasePlan. "Ik heb dus zowel ervaring in de wholesale, retail, als in de leasemark," vertelt Dielissen. "Met Autoleaseman bedienen we een nieuwe groep leaserijders met een sterk consument gerichte benadering. Helder, begrijpelijk en individueel."
Voor meer informatie: http://www.pressrelease.eu/index.php/component/acymailing/url/subid-4549/urlid-5394/mailid-1142?no_html=1&Itemid=156.