Kees Struijk wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de fleetsales- en leasingactiviteiten door de inzet van sales en aftersales voor de klein- en grootzakelijke markt in de provincie Utrecht.

Op 1 juni zijn de Opel-tak van de Stam Groep uit Utrecht en Opel-dealer Nefkens uit Amersfoort gefuseerd. De Stam-Nefkens Autogroep heeft Opel Dealer-vestigingen in Utrecht, Bilthoven, Nieuwegein en Amersfoort. De groep is tevens de officiële importeur voor Cadillac, Corvette en Camaro in Nederland. Bij de Stam-Nefkens Autogroep – waartoe ook een schadebedrijf en tankstation behoren – zijn ruim honderd  medewerkers in dienst.

"De samenvoeging eerder dit jaar van de twee ondernemingen biedt ons enorme expansiekansen", zegt Geerlof Stam, Directeur Stam-Nefkens Autogroep en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. "Het is noodzakelijk om te blijven investeren in verdere verbeteringen, zoals de uitbreiding van ons fleetteam."

Kees Struijk heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales- en managementfuncties in de automotive sector bij onder andere Alphabet Nederland, Renault Nederland en ProActive Company.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding