Vanaf die datum brengt Bright Lease de vloot van 1.100 voertuigen onder bij ALD Automotive. De naam Bright Lease blijft bestaan, de zes medewerkers verhuizen mee. ALD Automotive bereikt hiermee een vloot van bijna dertigduizend auto’s in Nederland. Internationaal telt de leasemaatschappij 1,2 miljoen voertuigen.

Voor ALD Automotive past de samenwerking binnen de groeistrategie en het streven naar een nog sterkere aanwezigheid binnen het MKB-segment. Carel Bal, general manager: "In 2015 is onze vloot met zestien procent gegroeid en ook voor dit jaar hebben we stevige groeiambities. Door de overname van Bright Lease voegen wij al vroeg in het jaar de daad bij het woord. De bewezen sterke aandacht voor klant en ondernemer van Bright Lease combineren wij met ons innovatieve productaanbod."

Ritsaert Menick, oprichter Bright Lease: "Het is een grote stap, waar ik goed over nagedacht heb. Wat de deal interessant en begrijpelijk maakt, is de duidelijke keuze van ALD Automotive om de eigenheid van onze dienstverlening voort te zetten. Ik zie de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding