Beamrz biedt een zogenaamde all-in-one mobiliteitsoplossing voor consumenten en bedrijven. In één app vinden reizigers uit alle beschikbare wegvervoersmiddelen de beste rit, die zij direct kunnen boeken, rijden en betalen onder één knop. Beamrz start met ritdelen, deelauto’s en deelfietsen.

Volgens Marchel Koops, algemeen directeur van Athlon Nederland, is de deeleconomie van trend naar een blijvende ontwikkeling gegaan. "Consumenten maken veelvuldig gebruik van deelinitiatieven en autodelen past daar ook bij. Met deze duurzame mobiliteitsoplossing voorzien wij in een veranderde mobiliteitsbehoefte; mobiliteit op maat. We verwachten dat consumenten en bedrijven hier veelvuldig gebruik van gaan maken."

Beamrz start in de regio’s Eindhoven/Helmond en Rivierenland. In de loop van 2016 kunnen bedrijven en consumenten uit heel Nederland er gebruik van maken.