Werknemers krijgen steeds meer vrijheid in hun mobiliteitskeuze. Ook als er sprake is van een mobiliteitsbudget, kan de werknemer in toenemende mate besluiten hoe deze te besteden. De Radiuz-mobiliteitspas is in de ogen van Jaap van Daalen, algemeen directeur ROI fleet, het beste middel om die keuzevrijheid te ondersteunen en tegelijkertijd de werkgever de mogelijkheid te bieden te sturen op de wagenparkkosten en CO2-uitstoot. 

Jaap van Daalen: "De toekomst is aan integraal fleet & mobility-management. De combinatie ROI fleet en Radiuz is wat dat betreft een voor de hand liggende. Vooral de combinatie van zuinige – wellicht ook kleinere en goedkopere – leaseauto’s en de mobiliteitspas van Radiuz brengt werkgevers lagere wagenparkkosten en minder CO2-uitstoot."

Een eerste klant van ROI heeft de nieuwe dienst inmiddels omarmd. De meer dan 2000 leasegerechtigde medewerkers van deze organisatie kunnen nu ook de Radiuz-pas gebruiken naast hun leaseauto.

ROI integreert de Radiuz-diensten in haar eigen dienstverlening en coördineert, controleert, rapporteert en adviseert, zodat de klant optimaal gemak ervaart. Er is één aanspreekpunt, één factuur en één managementrapportage. Radiuz levert de passen en de daarbij behorende mobiliteitsopties.

Volgens Victor van den Berg, directeur Radiuz, ligt de kracht van Radiuz-concept in het verbinden van vraag en aanbod. "Zorgen dat bedrijven en vooral hun employees zorgeloos van A naar B kunnen, zonder gedoe en zonder allerlei lastige administratie of drempels. De card ‘Powered by Radiuz’ opent alle poorten. Dat is het recept waar nu ook ROI fleet voor gaat."