Tesla biedt kortere lease-periode aan

Tesla biedt Amerikaanse autorijders de mogelijkheid om een auto voor twee jaar te leasen. Momenteel is de lease periode minimaal drie jaar maar Tesla zegt veel verzoeken te krijgen om er twee jaar van te maken. Dat heeft vooral te maken met de snelle ontwikkelingen rond elektrisch en autonoom rijden, waardoor mensen volgens Tesla niet te lang aan een auto vast willen zitten.

Bij een tweejarig leasecontract moet voor de goedkoopste Model S wel ruim 7.000 dollar aanbetaald worden, terwijl dat bij een contract voor drie jaar 3.800 dollar is. Bovendien loopt het maandelijks bedrag op tot bijna 600 dollar.Toch verwacht Tesla veel belangstelling voor de flexibeler lease-optie die ook voor de Model X beschikbaar is.

De kortere lease wordt voorlopig overigens maar tot eind september aangeboden, reden waarom boze tongen beweren dat het Tesla er alleen maar om te doen is de kwakkelende verkoopcijfers voor het lopende kwartaal op te poetsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla biedt kortere lease-periode aan - Automobielmanagement.nl

Tesla biedt kortere lease-periode aan

Tesla biedt Amerikaanse autorijders de mogelijkheid om een auto voor twee jaar te leasen. Momenteel is de lease periode minimaal drie jaar maar Tesla zegt veel verzoeken te krijgen om er twee jaar van te maken. Dat heeft vooral te maken met de snelle ontwikkelingen rond elektrisch en autonoom rijden, waardoor mensen volgens Tesla niet te lang aan een auto vast willen zitten.

Bij een tweejarig leasecontract moet voor de goedkoopste Model S wel ruim 7.000 dollar aanbetaald worden, terwijl dat bij een contract voor drie jaar 3.800 dollar is. Bovendien loopt het maandelijks bedrag op tot bijna 600 dollar.Toch verwacht Tesla veel belangstelling voor de flexibeler lease-optie die ook voor de Model X beschikbaar is.

De kortere lease wordt voorlopig overigens maar tot eind september aangeboden, reden waarom boze tongen beweren dat het Tesla er alleen maar om te doen is de kwakkelende verkoopcijfers voor het lopende kwartaal op te poetsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding