Inmiddels hebben ruim 200 dealers de meerwaarde van Yelder ontdekt. De volledige afhandeling en klantcontacten met betrekking tot de autofinanciering worden overgenomen door Yelder. "Dat doen we snel, deskundig, met duidelijke producten en concurrerende tarieven", aldus Rick Blom, Business Development Manager bij Yelder. Daarbij wordt gebruikgemaakt van moderne hulpmiddelen, zoals een speciaal ontwikkelde app waarmee ook proefritten kunnen worden geregistreerd. "Voor Yelder is feedback van de dealers enorm belangrijk", aldus Blom en al snel bleek dat er behoefte was aan financial lease.

Om in die behoefte te kunnen voorzien, is samenwerking gezocht met Auto Lease Company. De insteek daarbij was: alles onder één dak, zowel zakelijk als particulier en volledige aansluiting op de bestaande en bewezen werkwijze van Yelder.

Ook bij financial lease dient gemak de dealer. Enkel de basisgegevens doorgeven is genoeg. Yelder neemt contact op met de klant, doet het interview en zorgt voor de verdere afhandeling. De dealer heeft er vervolgens geen omkijken meer naar en kan zich zodoende volledig concentreren op zijn kerntaak: het verkopen van auto’s.

Yelder staat voor heldere en gunstige condities en dat geldt dus ook voor het financial lease aanbod. Daarnaast is het prettig zaken doen met Yelder vanwege de korte lijnen en de persoonlijke aanspreekpunten. Het Accountmanagement-team bestaat dan ook niet uit bankierstypes, maar uit automotive-professionals die de taal van de dealers spreken.

Samenvattend zegt Blom: "Het afsluiten van een autofinanciering of een financial lease, mag voor de dealer geen drempel zijn in het verkoopproces. Het moet juist een hulpmiddel zijn om de auto te verkopen, zonder daar onnodig veel werk aan te hebben. Met deze uitbreiding bieden we alle producten aan onder één dak, waarbij gemak en eenvoud centraal zijn blijven staan."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding