Een kleine twee jaar geleden was het LeasePlan die private lease bij Media Markt op de kaart zette. Destijds werden er tijdens de ‘gekkenhuisweek’ 1.170 privéleasecontracten afgesloten.

Nu is het Justlease.nl, het online label van Terberg Leasing, die in samenwerking met Toyota de private leaseactie tijdens de Media Markt stuntweek (van 26 tot en met zondag 30 oktober) mag vormgeven. Van Toyota is zowel importeur Louwman & Parqui als de nationale Toyota dealerorganisatie betrokken.
Het vanaf tarief start bij 169 euro per maand voor de Toyota Aygo bij een looptijd van 3 jaar. De levering en service vinden plaats bij een officiële Toyota dealer naar keuze van de klant. Naast de Aygo maakt ook een Yaris en een Auris (ook in Touring Sport) onderdeel van de actie.

Pieter van der Velden, algemeen directeur Louwman & Parqui, is vooral trots op de nauwe samenwerking met de dealerorganisatie. "Als Toyota-organisatie zijn wij gedreven om op innovatieve wijze nieuwe doelgroepen aan te boren."

De actie geldt overigens al voor automobilisten vanaf 18 jaar. Bovendien heeft het aantal schadevrije jaren van de berijder geen invloed op het maandtarief.

Bron: Trends in Autoleasing