LeasePlan introduceert ‘private occasion lease’

Anderhalf jaar na de introductie van private lease, start LeasePlan met het aanbieden van private occasion lease.

De leasemaatschappij uit Almere biedt jonge tweedehands auto’s met de voordelen van private lease, zoals een vast maandbedrag inclusief wegenbelasting, verzekeringen en complete service zoals reparaties en onderhoud van de auto.

Private lease kent een onstuitbare opmars. Daarbij ziet LeasePlan een groeiende vraag naar een steeds breder aanbod, met grotere en luxere auto’s, maar ook met meer betaalbare modellen. De leasemaatschappij kiest er daarom voor om niet alleen het bestaande assortiment uit te breiden, maar om ook jonge occasions met een private leasecontract aan te bieden.

"Onze jonge occasions zijn populair op de tweedehands automarkt", vertelt Erik Henstra, managing director van LeasePlan Nederland. "Het is dus een logische stap om ook tweedehands auto’s via private lease aan te bieden tegen een aantrekkelijk leasetarief. Zo verlagen we de drempel om privé te leasen nog verder. Het grote voordeel van occasionlease is dat je de eventuele ‘onzekerheid’ die komt kijken bij de aanschaf van een tweedehands auto nu kunt afdekken met een volledig operationeel leasecontract, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparatie. En ook zorgen over de inruilwaarde behoren voortaan tot het verleden. Bijkomend pluspunt is dat de auto zeer snel geleverd kan worden en dat we een haal- en brengservice bieden bij onderhoud."

Calculator

Vooralsnog biedt LeasePlan een selectie van private lease occasions aan via de website. De auto’s zijn gemiddeld 2,5 jaar oud en hebben één eigenaar gehad. Alle aangeboden occasions zijn uitstekend onderhouden en voorzien van een transparante onderhoudshistorie. Op de site kan de bezoeker direct uitrekenen wat de kosten zijn voor de gewenste auto in combinatie met de duur van het leasecontract en de jaarlijkse kilometers. Het aanbod is nu nog selectief, maar zal in de loop van het jaar verder worden uitgebreid.

Het privé leasen van een tweedehands auto kan al vanaf 12 maanden. Het aanbod van LeasePlan valt onder het Keurmerk Private Lease. Naast private lease, biedt LeasePlan ook occasions aan via zakelijke lease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk.
Een occasion leasen die een stuk duurder uitkomt dan bij concollega’s.
En dan nog nieuw ook! .

Geplaatst door: Remon de Goeij op

inderdaad. de occassion is duurder in de lease dan een nieuwe.

Geplaatst door: Maikel op
LeasePlan introduceert ‘private occasion lease’ - Automobielmanagement.nl

LeasePlan introduceert ‘private occasion lease’

Anderhalf jaar na de introductie van private lease, start LeasePlan met het aanbieden van private occasion lease.

De leasemaatschappij uit Almere biedt jonge tweedehands auto’s met de voordelen van private lease, zoals een vast maandbedrag inclusief wegenbelasting, verzekeringen en complete service zoals reparaties en onderhoud van de auto.

Private lease kent een onstuitbare opmars. Daarbij ziet LeasePlan een groeiende vraag naar een steeds breder aanbod, met grotere en luxere auto’s, maar ook met meer betaalbare modellen. De leasemaatschappij kiest er daarom voor om niet alleen het bestaande assortiment uit te breiden, maar om ook jonge occasions met een private leasecontract aan te bieden.

"Onze jonge occasions zijn populair op de tweedehands automarkt", vertelt Erik Henstra, managing director van LeasePlan Nederland. "Het is dus een logische stap om ook tweedehands auto’s via private lease aan te bieden tegen een aantrekkelijk leasetarief. Zo verlagen we de drempel om privé te leasen nog verder. Het grote voordeel van occasionlease is dat je de eventuele ‘onzekerheid’ die komt kijken bij de aanschaf van een tweedehands auto nu kunt afdekken met een volledig operationeel leasecontract, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparatie. En ook zorgen over de inruilwaarde behoren voortaan tot het verleden. Bijkomend pluspunt is dat de auto zeer snel geleverd kan worden en dat we een haal- en brengservice bieden bij onderhoud."

Calculator

Vooralsnog biedt LeasePlan een selectie van private lease occasions aan via de website. De auto’s zijn gemiddeld 2,5 jaar oud en hebben één eigenaar gehad. Alle aangeboden occasions zijn uitstekend onderhouden en voorzien van een transparante onderhoudshistorie. Op de site kan de bezoeker direct uitrekenen wat de kosten zijn voor de gewenste auto in combinatie met de duur van het leasecontract en de jaarlijkse kilometers. Het aanbod is nu nog selectief, maar zal in de loop van het jaar verder worden uitgebreid.

Het privé leasen van een tweedehands auto kan al vanaf 12 maanden. Het aanbod van LeasePlan valt onder het Keurmerk Private Lease. Naast private lease, biedt LeasePlan ook occasions aan via zakelijke lease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Leuk.
Een occasion leasen die een stuk duurder uitkomt dan bij concollega’s.
En dan nog nieuw ook! .

Geplaatst door: Remon de Goeij op

inderdaad. de occassion is duurder in de lease dan een nieuwe.

Geplaatst door: Maikel op