Beste Nieuwkomer 2019: Jaguar I-Pace

De onderscheiding voor het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer – ging gisteren tijdens het Driving Business evenement van Automobiel Management naar de Jaguar I-Pace. Het is de eerste volledig elektrische zakenauto van het merk.

Beste Nieuwkomer 2019: Jaguar I-Pace

Naast de Zakenauto van het Jaar is er traditioneel ook een speciale onderscheiding voor het aanstormend talent in de zakenautoklasse. De daarin genomineerde zakenauto’s zijn nieuwe modellen die nog te kort in ons land zijn om zich op wat langere termijn te bewijzen.

De winnaar van de Beste Nieuwkomer-prijs 2019 is de Jaguar I-Pace. De eerste elektrische productieauto van het Britse premiummerk werd in de vakpers al opvallend enthousiast ontvangen als ‘serieus alternatief voor marktleider Tesla’. Op basis van ervaring in de wereld van leasing, fleetmanagement en autojournalistiek voorspellen de vakjuryleden dat de I-Pace het de komende jaren ver kan schoppen.

Juryvoorzitter Peter Brouwer: "De fiscale voordelen voor de wat kostbaarder elektrische auto’s worden vanaf 2019 beperkt, maar de jury ziet voor de I-Pace toch een mooie toekomst weggelegd. De sportlimousine combineert indrukwekkende prestaties met een heel fatsoenlijk range. En een gedurfd nieuw design."

Beste Nieuwkomer 2019: Jaguar I-Pace - Automobielmanagement.nl

Beste Nieuwkomer 2019: Jaguar I-Pace

De onderscheiding voor het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer – ging gisteren tijdens het Driving Business evenement van Automobiel Management naar de Jaguar I-Pace. Het is de eerste volledig elektrische zakenauto van het merk.

Beste Nieuwkomer 2019: Jaguar I-Pace

Naast de Zakenauto van het Jaar is er traditioneel ook een speciale onderscheiding voor het aanstormend talent in de zakenautoklasse. De daarin genomineerde zakenauto’s zijn nieuwe modellen die nog te kort in ons land zijn om zich op wat langere termijn te bewijzen.

De winnaar van de Beste Nieuwkomer-prijs 2019 is de Jaguar I-Pace. De eerste elektrische productieauto van het Britse premiummerk werd in de vakpers al opvallend enthousiast ontvangen als ‘serieus alternatief voor marktleider Tesla’. Op basis van ervaring in de wereld van leasing, fleetmanagement en autojournalistiek voorspellen de vakjuryleden dat de I-Pace het de komende jaren ver kan schoppen.

Juryvoorzitter Peter Brouwer: "De fiscale voordelen voor de wat kostbaarder elektrische auto’s worden vanaf 2019 beperkt, maar de jury ziet voor de I-Pace toch een mooie toekomst weggelegd. De sportlimousine combineert indrukwekkende prestaties met een heel fatsoenlijk range. En een gedurfd nieuw design."