Hyundai en Arval tekenen overeenkomst

Hyundai Motor Nederland is een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

Hyundai is door de overeenkomst met Arval naar eigen zeggen beter in de gelegenheid om in Nederland  private lease- en operational lease-oplossingen aan te bieden. ‘Arval heeft internationaal veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken’, stelt Ronald Dubbelman, Managing Director van Hyundai Motor Nederland. Bovendien heeft Arval een “ecologische mindset”.’

Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland: ‘Hyundai groeit sterk in Nederland. Wij zijn verheugd om samen met het dealernetwerk de Hyundai-klanten kennis te laten maken met de dienstverlening van Aval.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hyundai en Arval tekenen overeenkomst - Automobielmanagement.nl

Hyundai en Arval tekenen overeenkomst

Hyundai Motor Nederland is een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

Hyundai is door de overeenkomst met Arval naar eigen zeggen beter in de gelegenheid om in Nederland  private lease- en operational lease-oplossingen aan te bieden. ‘Arval heeft internationaal veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken’, stelt Ronald Dubbelman, Managing Director van Hyundai Motor Nederland. Bovendien heeft Arval een “ecologische mindset”.’

Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland: ‘Hyundai groeit sterk in Nederland. Wij zijn verheugd om samen met het dealernetwerk de Hyundai-klanten kennis te laten maken met de dienstverlening van Aval.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding