Het nieuwe merk is een aparte unit, geleid door Lloyd de Meza. Het doel is om met Free2Move Lease een plek te bemachtigen op de Nederlandse leasemarkt. Dit gebeurt enerzijds voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS Automobiles. Anderzijds werkt Free2Move Lease ook met merken van buiten Groupe PSA.

 

Free2Move Lease behoort met Free2Move Connect Fleet en Free2MoveFleetsharing tot de drie pijlers van de mobiliteitstak van Groupe PSA.  De leasetak richt zich op operationele lease voor B2B klanten. De private lease formules blijven een specialiteit van de captives Opel Finance en PSA Finance. 

 

Naast het aanbieden van competitieve “reguliere leaseproposities” legt Free2Move Lease ook sterk de focus op de bedrijfswagens van de merken en de ontwikkeling van de verkopen van auto’s met alternatieve brandstofsoorten.