De samenwerking met Macadam in Europa betekent dat de Europese inspectiedienst Macadam de komende jaren de partner is van ALD Automotive voor de landen Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en de Baltische staten.

Een team van Macadam experts is dagelijks aanwezig op de remarketing locaties van ALD Automotive in Meerkerk en Nieuwendijk. Daar voeren zij de inspecties uit van eindecontract-, huur- en poolauto’s. Hun rapportage wordt gebruikt bij de beëindiging van leasecontracten. Ook worden deze ingezet voor het online remarketing platform Carmarket van ALD Automotive.

“In een eerlijke en open relatie met onze klanten is de inname van auto’s transparant en controleerbaar. Daarom is het hebben van een professionele partner op dit vlak essentieel. We zijn blij om de samenwerking met Macadam te kunnen voortzetten”, aldus Algemeen Directeur Jeroen Kruisweg van ALD Automotive.”