MTc en Mobility Service Nederland gaan samenwerken

MTc (MultiTankcard) wordt leverancier van de tank- en laadpassen van Mobility Service Nederland. Daarnaast krijgt Mobility Service Nederland ondersteuning van het Mobility-as-a-Service-platform van MTc.

MTc en Mobility Service Nederland gaan samenwerken

Het doel van de samenwerking is om met één pas het tanken en opladen van EV’s gemakkelijker te maken voor zakelijke rijders. De samenwerking geeft volgens een verklaring ‘een impuls aan de ambities van beide partijen’.

Mobility Service Nederland is de afgelopen jaren naar eigen zeggen een autoriteit geworden op het gebied van elektrisch rijden.‘‘Wij kijken uit naar de samenwerking met MTc. Deze sluit geheel aan bij onze toekomstvisie en ambitieniveau”, zegt Inge Mier, financieel en operationeel directeur van Mobility Service Nederland. “Kwaliteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. MTc heeft de afgelopen jaren niet alleen laten zien waarom het marktleider is in mobiliteitspassen, maar bovenal dat het met innovatieve oplossingen zijn voorsprong op de markt verder wil vergroten.”

“De markt voor zakelijk reizen en leasen verandert snel”, vult Patrick Roozeman, directeur van MTc, aan. “We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking optimaal zijn voorbereid op die nieuwe mobiliteitswereld. De zakelijke leaserijder profiteert, want die heeft meer keuze en flexibiliteit dan ooit.”

MTc en Mobility Service Nederland gaan samenwerken - Automobielmanagement.nl

MTc en Mobility Service Nederland gaan samenwerken

MTc (MultiTankcard) wordt leverancier van de tank- en laadpassen van Mobility Service Nederland. Daarnaast krijgt Mobility Service Nederland ondersteuning van het Mobility-as-a-Service-platform van MTc.

MTc en Mobility Service Nederland gaan samenwerken

Het doel van de samenwerking is om met één pas het tanken en opladen van EV’s gemakkelijker te maken voor zakelijke rijders. De samenwerking geeft volgens een verklaring ‘een impuls aan de ambities van beide partijen’.

Mobility Service Nederland is de afgelopen jaren naar eigen zeggen een autoriteit geworden op het gebied van elektrisch rijden.‘‘Wij kijken uit naar de samenwerking met MTc. Deze sluit geheel aan bij onze toekomstvisie en ambitieniveau”, zegt Inge Mier, financieel en operationeel directeur van Mobility Service Nederland. “Kwaliteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. MTc heeft de afgelopen jaren niet alleen laten zien waarom het marktleider is in mobiliteitspassen, maar bovenal dat het met innovatieve oplossingen zijn voorsprong op de markt verder wil vergroten.”

“De markt voor zakelijk reizen en leasen verandert snel”, vult Patrick Roozeman, directeur van MTc, aan. “We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking optimaal zijn voorbereid op die nieuwe mobiliteitswereld. De zakelijke leaserijder profiteert, want die heeft meer keuze en flexibiliteit dan ooit.”