INQAR breidt uit naar Hardinxveld

Franchiseformule INQAR Autoverhuur heeft een nieuwe franchisenemer aangesloten met een vestiging in Hardinxveld. Het gaat om H4 lease dat ook actief is in Deventer. Het totaal aantal vestigingen van het franchisenetwerk in Nederland komt daarmee op bijna 30 vestigingen.

H4 lease in Hardinxveld gaat nu door het leven als INQAR H4 Rental. Vestigingsdirecteur Jesse Koster en zijn team ‘hebben ambitieuze plannen en willen samen met INQAR de bestaande activiteiten uitbreiden met professionele autoverhuur en shortlease’.

Jaco Vink, directeur van INQAR: “Met de uitbreiding met de vestiging in Hardinxveld bestaat INQAR autoverhuur uit 17 lokale zelfstandig ondernemers die gezamenlijk de krachten hebben gebundeld binnen hun eigen franchiseconcept. De ondernemers richten zich allen binnen hun eigen exclusieve gebied volledig op professionele autoverhuur en shortlease voor zowel de particuliere en zakelijke markt.”

INQAR breidt uit naar Hardinxveld - Automobielmanagement.nl

INQAR breidt uit naar Hardinxveld

Franchiseformule INQAR Autoverhuur heeft een nieuwe franchisenemer aangesloten met een vestiging in Hardinxveld. Het gaat om H4 lease dat ook actief is in Deventer. Het totaal aantal vestigingen van het franchisenetwerk in Nederland komt daarmee op bijna 30 vestigingen.

H4 lease in Hardinxveld gaat nu door het leven als INQAR H4 Rental. Vestigingsdirecteur Jesse Koster en zijn team ‘hebben ambitieuze plannen en willen samen met INQAR de bestaande activiteiten uitbreiden met professionele autoverhuur en shortlease’.

Jaco Vink, directeur van INQAR: “Met de uitbreiding met de vestiging in Hardinxveld bestaat INQAR autoverhuur uit 17 lokale zelfstandig ondernemers die gezamenlijk de krachten hebben gebundeld binnen hun eigen franchiseconcept. De ondernemers richten zich allen binnen hun eigen exclusieve gebied volledig op professionele autoverhuur en shortlease voor zowel de particuliere en zakelijke markt.”