Ford Fleet Management biedt haar diensten aan via de Ford-dealers maar ook via directe contacten en digitale platforms. Het gezamenlijke bedrijf maakt gebruik van ‘het diepe begrip van klanten, producten en mobiliteitsdiensten bij beide ondernemingen’ alsmede een uitgebreid dealernetwerk.

Marktleider

Bij Ford gaat het daarbij om productkennis en de mogelijkheden van connected voertuigen terwijl ALD Automotive haar en kennis van fleet management inbrengt. “Deze nieuwe business vormt een belangrijke stap in het versterken van onze positie als marktleider bij commerciële voertuigen in Europa door nieuwe mogelijkheden te bieden om onze klanten door middel van fleet management te bedienen,’’ aldus Stuart Rowley, president Ford of Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding