Ford werkt samen met ALD Automotive

Ford en ALD Automotive hebben samen Ford Fleet Management opgericht. Het bedrijf gaat fleet leasing en managementoplossingen bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ford Fleet Management, dat zich richt op personen- en bestelwagens, start dit najaar in Groot-Brittannië en wordt daarna successievelijk uitgerold naar andere Europese landen.

Ford verlengt garantie op probleem-auto’s

Ford Fleet Management biedt haar diensten aan via de Ford-dealers maar ook via directe contacten en digitale platforms. Het gezamenlijke bedrijf maakt gebruik van ‘het diepe begrip van klanten, producten en mobiliteitsdiensten bij beide ondernemingen’ alsmede een uitgebreid dealernetwerk.

Marktleider

Bij Ford gaat het daarbij om productkennis en de mogelijkheden van connected voertuigen terwijl ALD Automotive haar en kennis van fleet management inbrengt. “Deze nieuwe business vormt een belangrijke stap in het versterken van onze positie als marktleider bij commerciële voertuigen in Europa door nieuwe mogelijkheden te bieden om onze klanten door middel van fleet management te bedienen,’’ aldus Stuart Rowley, president Ford of Europa.

Ford werkt samen met ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Ford werkt samen met ALD Automotive

Ford en ALD Automotive hebben samen Ford Fleet Management opgericht. Het bedrijf gaat fleet leasing en managementoplossingen bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ford Fleet Management, dat zich richt op personen- en bestelwagens, start dit najaar in Groot-Brittannië en wordt daarna successievelijk uitgerold naar andere Europese landen.

Ford verlengt garantie op probleem-auto’s

Ford Fleet Management biedt haar diensten aan via de Ford-dealers maar ook via directe contacten en digitale platforms. Het gezamenlijke bedrijf maakt gebruik van ‘het diepe begrip van klanten, producten en mobiliteitsdiensten bij beide ondernemingen’ alsmede een uitgebreid dealernetwerk.

Marktleider

Bij Ford gaat het daarbij om productkennis en de mogelijkheden van connected voertuigen terwijl ALD Automotive haar en kennis van fleet management inbrengt. “Deze nieuwe business vormt een belangrijke stap in het versterken van onze positie als marktleider bij commerciële voertuigen in Europa door nieuwe mogelijkheden te bieden om onze klanten door middel van fleet management te bedienen,’’ aldus Stuart Rowley, president Ford of Europa.