Klanten ALD profiteren van speciale leasetarieven

ALD Automotive is in zee gegaan met corporate benefits om operationele leasediensten te bieden aan werknemers in Nederland, België en drie andere landen. corporate benefits, de Europese marktleider op het gebied van kortingprogramma’s voor werknemers, werkt momenteel al voor ruim 12.800 ondernemingen met samen 8,2 miljoen gebruikers.

ALD, dat momenteel werkt aan de overname van LeasePlan, biedt via de partner full-service leasecontracten voor nieuwe of gebruikte auto’s met korting of tegen speciale tarieven. De lease wordt gedurende de gehele looptijd beheerd door ALD Automotive.

Motiveren

Dit systeem biedt bedrijven de mogelijkheid om de voordelen van een auto van de zaak aan te bieden aan hun hele werknemerbestand terwijl ze minimaal te maken hebben met de uitvoering en verdere aspecten van het contractproces, legt ALD uit. “Voordeelprogramma’s helpen ondernemingen medewerkers te motiveren. Voordeelprogramma’s kunnen een bijdrage leveren aan een betere rekrutering en behoud van medewerkers tegen zero-kosten.’’

Lees ook:
ALD betaalt miljarden voor overname LeasePlan

Klanten ALD profiteren van speciale leasetarieven - Automobielmanagement.nl

Klanten ALD profiteren van speciale leasetarieven

ALD Automotive is in zee gegaan met corporate benefits om operationele leasediensten te bieden aan werknemers in Nederland, België en drie andere landen. corporate benefits, de Europese marktleider op het gebied van kortingprogramma’s voor werknemers, werkt momenteel al voor ruim 12.800 ondernemingen met samen 8,2 miljoen gebruikers.

ALD, dat momenteel werkt aan de overname van LeasePlan, biedt via de partner full-service leasecontracten voor nieuwe of gebruikte auto’s met korting of tegen speciale tarieven. De lease wordt gedurende de gehele looptijd beheerd door ALD Automotive.

Motiveren

Dit systeem biedt bedrijven de mogelijkheid om de voordelen van een auto van de zaak aan te bieden aan hun hele werknemerbestand terwijl ze minimaal te maken hebben met de uitvoering en verdere aspecten van het contractproces, legt ALD uit. “Voordeelprogramma’s helpen ondernemingen medewerkers te motiveren. Voordeelprogramma’s kunnen een bijdrage leveren aan een betere rekrutering en behoud van medewerkers tegen zero-kosten.’’

Lees ook:
ALD betaalt miljarden voor overname LeasePlan